Söndagsshopping

20140302-145434.jpg

Start 12/1 2014
Vikt: 87,7 kg
Byst: 101 cm
Midja: 87 cm
Mage:108
Höft: 114 cm

Veckans status:
Vikt: 84,3
Byst: 100 cm
Midja: 82 cm
Mage: 104 cm
Höft: 110 cm

Totalt sen start:
– 3, 4 kg
– 17 cm

Sen förra veckan:
-0,3 kg
+- 0 cm

Bbbbbaajs!

Dag 50 – DAG 50! Vem trodde det liksom?! Dag 50 av bloggande, av att vara rökfri, av att vara sockerfri och av regelbunden träning. Tjohoo, bra jobbat! INGA undantag utanför LCHF men ett par episoder av f mkt alkohol och ett par med för stora portioner. Jag har varit stenhård, cool och duktig. Jag har jobbat med den mentala biten minst lika mycket som den fysiska. Jag är skit stark,det har jag verkligen bevisat, en gång f alla. Ju längre jag kommer, desto mer inser jag hur långt jag fortfarande har kvar – resten av livet.

MEN jag vill ner 1 kg veckan som kommer, det får kosta vad det kosta vill – jag Ska väga 83,4 kg nästa söndag! Jag behöver det, för motivationen! Är oerhört stolt över mig själv.

Jag vaknade tidigt idag, tänkte bara ta en liten sväng i butikerna, kolla läget liksom, hälsa på min väska. Det blir inte alltid som man tänkt sig – jag gick lite amok. Hade tänkt sluta köpa en massa billigt, massproducerat krafs men det var tydligen inte läge för det ännu.
Dag 50 – grattis Anna, nu tar vi 50 dagar till.

Ska använda resten av dagen till att göra en strategi men den kommer att ser ut så här typ – fortsätta som nu + har fått ett nummer till en Australiensisk tjej som är PT, jag ska kontakta henne f att boka ett par pass så att jag säkrar att min träning är effektiv. Jag kommer att försöka äta mellan 12.00-20.00 varje dag den här veckan, övrig tid no food men kaffe. Nästa vecka igen ska jag försöka köra utan mejerier men det måste jag planera f jag har ingen aning om hur jag ska äta utan grädde, turkisk yoghurt och créme fraîche. Det är inte bara för viktens skull, jag har sjuk huvudvärk igen nu, dag 2 den här veckan. Jag måste köra med uteslutningsmetoden för att komma på vad orsaken är.

Köpte två jackor idag, en vit på Rea från H&M som alternativ till Cardigans. Den rosa skinnjackan från Bercha tänkte jag använda som alternativ till jeansjackan över sommarklänningarna i vår. Den är faktisk väldigt fin på, den är insvängd i midjan och lite kortare bak än fram, vilket passar min figur. Den ser lite klumpig ut på galgen men på är den lätt, tunn och mjuk. Köpte också två kjolar på Uniqlo som slutar strax ovanför knät, kommer bli jättefina med ett par neutrala pumps i puderrosa eller ett par knalligt korallfärgade.

20140302-152018.jpg

Köpte två fina armband och ett halsband. Armbanden sitter ihop med en magnet så super enkla att ta av och på. Tänk till sommaren när man har lite färg – då blir de superfina tror jag.

20140302-152728.jpg

Hittade den här väska på H&M tycker den är oerhört fin för att vara H&M och den är perfekt i storlek och form. Den ska jag ha till vardags och när jag ska ut på kvällarna. Då är det bra med en svart väska som inte är så känslig för smuts.

20140302-152906.jpg

Hittade otroligt mycket idag, jag vet 😮 lika bra att passa på. Konstigt nog blev det två av allt 🙂 De neutrala skorna är från H&M och är inte högre än att man kan ha dem till vardags. De andra f lite mer speciella tillfällen eftersom de är lite högre men sjukt fina, både t klänningar och jeans.

20140302-153222.jpg

Så till sist, kronan på Värket – The Bag. Som jag letat efter och velat ha i två år. Min fina, dyra väska från Coach och deras vårkollektion.

20140302-153650.jpg

Så blir det nog inte mer shopping för mig den här våren.

En reaktion på ”Söndagsshopping

  1. friisen skriver:

    Gud vad härligt med en shoppingdag! Åh, det var längesen… Det är inte direkt så att man kan gödsla med pengar när man är föräldrarledig.

    Jag tycker du kämpar på gryyyymt bra! Oavsett siffrorna på vågen har du ju tappat 17 (!!!) cm! Wow!!! Jag försöker att inte fixera mig vid vågen, då skulle jag krascha. Har ju stått still i 3 månader. Men jag märker saker med kroppen. Jag minskar lite och kommer i kläder jag inte kunnat ha sen innan graviditeten. Det börjar bli lite lite löst i midjan, runt armarna på vissa plagg. Detta trots ingen förändring på vågen.

    Härligt att du unnade dig en dax med lite belöning för dina grymma framsteg! Rök- och sockerfri i 50 dagar. Heeelt fantastiskt!!!
    You go girl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s