Lördagslöp

20140301-210224.jpg

Dag 49 Träningspass 19

32,45 min
3,5 km
264 kcal
24 m stigning

Nog ett av de pass jag är mest stolt över. Jag löpte intervaller men utan gå/vila. Alltså intervaller med bara löpning på olika hastigheter och med olika motstånd 5,6 -8,8 kph när appen bad mig varva ner, fortsatte jag på 7,2-7,7 kph i ytterligare 7 min för att nå dagens mål, 3,5 km. Att jag är stolt över dagens pass beror mest på att jag var fruktansvärt omotiverad och allt för varm redan från första steget. Andra försöket med rätt Rönisch byxa har nu kommit och de är också för varma ;( och GLANSIGA vilket inte e snyggt alls.

De senaste dagarna har varit en bergochdalbana känslomässigt. Jobbet har tagit extremt mycket både tid och kraft men jag har klarat mig igenom det. Igår var jag ute med 8 kollegor och vi hade fruktansvärt skoj. 5 av dem rökte som borstbindare men jag var inte frestad en sekund. Jag drack ingen alkohol heller och åkte hem klockan 22.30.

Idag har jag storstädat, kallar det vårstädning för att det ska kännas bättre. Det blir dammigt på ett helt otroligt sätt i det här huset – tog 5,5 h att städa hela huset, så bisarrt tråkigt men nu e det gjort 😉 Jag har min mesta kroppskrisdag idag, dvs känner mig större än efter vecka 1. Det skulle ju inte skada med lite synliga resultat nu…bara lite! Vill så otroligt gärna ner under 80, sen kan resten få ta hur lång tid det vill. Det är 4 små kilo det handlar om, det kan väl inte vara så svårt?!

Jag har otroligt mycket på hjärtat men känner att det får bli imorgon, dag 50, då får det bli en ordentlig utvärdering och sammanfattning av tiden som gått. Nu, vila, återhämtning, laga lite mat och sova. Det här är ingen helg för upplevelser, sightseeing eller shopping – bara vila och förbereda för kommande 50 dagar. Något strul med nätverket så bilder kommer imorgon.

Var rädd om dig och njut av ledighet och vila du med ❤️

20140301-210255.jpg

20140301-210304.jpg

En reaktion på ”Lördagslöp

  1. friisen skriver:

    Skönt med vårstädning! Och bra jobbat på löpbandet!
    Jag har stått på en platå i 3 månader, har pendlat mellan 82.0-82.5.
    Det verkar som att trenden är på väg att ta slut, kan skönja en liten nedgång på vågen men väntar med att uttala mig till på måndag då jag har vägdag. Ja, jag väger mig fortfarande dagligen… Idioti! Hoppas din rekreationshelg blir fin. Bra tänkt, att förbereda de kommande 50… Smart! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s