Onsdagsont!

20140226-205512.jpg

Dag 46 Träningspass 18

Uppvärmning och Löpning i intervaller
3 km
245 kcal
27 min

Dagens träning var jobbig på ett helt sjukt sätt. Igår snubblade jag över ett blogginlägg om hur man bli snabbare när man ska springa lopp på tid. Av någon outgrundlig anledning kände jag mig träffad av den beskrivningen?! Passet skulle se ut så här:

Man startar på den fart man använder när man springer 5 km på sitt snabbaste (igen, varför kände jag mig träffad) den ska man hålla i 2 intervaller, för varje steg blir intervallerna kortare men snabbare. Mellan varje intervall 30 sek gå-vila..

Uppvärmning 10 min
2*4 min
2*3 min
2*2 min
2*1 min
2*30 sek

10 min nerjoggning

Efter första intervallen var jag helt slut, för första gången sen jag började springa fick jag avbryta mina planer. Jag orkade 4 intervaller, sen var jag tvungen att gå resten. Jag är ju också helt knäpp – började på 9.0. Jag var tvungen att gå och sätta mig på en stol efteråt, jag fattade ingenting. Futtig träning men HELT slut. För maratonlöpare är den säkert jättebra men allt f hård till mig. Nu har höftontet flyttat sig från höger sida till mitten av kroppen, ungefär vid svanskotan. När jag har suttit ner en stund och ska resa mig upp så känns det som om ryggen går av. I helgen får det nog bli styrka och crosstrainern. Nästa vecka kör jag intervaller med appen lolo istället. En halvtimme till läggdags och Per Gessles Äta, sova, jobba, dö ekar i skallen. Nu kan jag iaf sjunga: äta, sova, jobba, träna, dö. Vet förresten inte om det kändes så bra?!

Har jag delat den här bilden på min goding?

20140226-211529.jpg

Igår hade vi jordbävning- och Tsunamiövning på jobbet. Jag var klar till evakuering, följde klädkoden och alla säkerhetsföreskrifter.
Har aldrig blivit så hånad.

20140226-211914.jpg

3 reaktioner på ”Onsdagsont!

 1. friisen skriver:

  Fasen vad i jobbar på bra!!! Vad modig du är som provade ett hårt intervalltips! Häftigt 🙂 Jag längtar tillbaks till gymmet, har inte tränat på 3,5 v nu… 😦 Förhoppningsvis till helgen.
  Jisses vilken söt! Wow!!! ❤️
  Kram och keep up the Good work!!!

 2. friisen skriver:

  Bejbi! Hur är det med dig? Saknar dig… Hoppas allt är väl och att du ”bara” är trött. Skickar lite glädje och kärlek och pepp. Du är skitbra, vacker, härlig och alldeles underbar.
  Masssor av kramar!!! ❤️❤️❤️

  • annaoyes skriver:

   Hej, T! Tack f alla fina ord och hejarklack 😉 Allt vi ser är reflektioner av oss själva så det du ser i mig, finns också i dig! Har inte trillat av vagnen, har bara inte haft tid att skriva men nu är det helg så snart kommer det lite inlägg! 🌷

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s