Måndags Jaharå!!

20140224-210127.jpg

Dag 44, Träningspass 17

30 sek plankan
5 min uppvärmning på 6,7

Intervaller på 70% maxpuls i tolv min
Vila 3 min (gick på 5,0) upprepade 3 gånger
5,4 km tjoho!!!
300 kcal
45 min

JAA! Första gången på länge som det var kul och skönt att träna, idag fick jag en kick! Jag är ett geni! När jag slutar jämföra mig med andra så går det ju så bra! Jag måste bekänna en sak, mina nya, ganska dyra Nike byxor är alldeles för varma. Jag tror jag har råkat köpa byxor till utomhuslöpning. Jag löper på ett gym med en temperatur på 26 grader (FATTAR inte japanerna och deras överdrivna användning av A/C.) Jag vet att jag löpte intervaller och ganska långsamt MEN det är ju långdistans jag vill löpa, inte fort! Så fort jag sänker farten går det hur bra som helst – på lördag tänker jag bevisa att med lite svalare kläder kan jag löpa 5,5 utan intervaller!! Tjoho – det är mer än 50 % av mitt långsiktiga mål. Vem vet, jag kanske kan ta den där maran innan 40 😉

Däremot känner jag av höften igen, trots att jag skippat löpning på band de 2 senaste träningstillfällena. C sände mig just en link till en fysioterapeut som är specialist på idrottsskador – riktig humor! Men skulle verkligen vara nedrans att bli överansträngd. Det är ju ganska fantastiskt ändå, att jag har kunnat springa så länge, med all min övervikt, utan att få ont i knän och fötter.

Jag har ätit 3 ordentliga mål idag + 1 dl blandade nötter. Det gjorde att jag kunde träna länge och sen laga mat, utan att dö av svält. Är också mycket piggare, om än inte energisk på något sätt, men 100 gånger bättre än hela förra veckan. Ni har nog märkt att intresset för mat och matlagning har dalat kraftigt på sistone. Tycker det är ok – tur att man har bloggvänner som bidrar med inspiration och idéer när ens egna tryter, kolla in det här som underbara Frisen lagat idag:

http://detfinnsalltidettval.wordpress.com

(Torsk med Mandeltäcke)

Jag kommer igen om ett tag, mina intressen går alltid i vågor.
Nu heter det löpning 😉 hinner inte så mycket mer än att jobba, träna, laga mat och blogga – nu är klockan 21.40 och jag ska som ni vet ligga i sängen klockan 22.00.

3 reaktioner på ”Måndags Jaharå!!

 1. friisen skriver:

  😘 Tack!
  Var rädd om dig! Bra du lyssnar på din kropp!
  Dagens sanning: Jämför dig ALLTID bara med dig själv. Du är ändå alltid den hårdaste domaren.
  🌷💐💗

 2. friisen skriver:

  Visst är det härligt att ha bloggisar (läs Du) att få tips och råd och recept och uppmuntran och boost ifrån. Är jag inte på humör, känner mig låg, ful eller konstig går jag bara in på bloggen och Vips känns allt bättre 🙂 TACK! för allt Du ger mig! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s