Lördagslycka

20140222-145347.jpg

Dagens träning;

30 sekunder plankan
5 min uppvärmning på löpbandet på 6,7
30 kcal
0,55 km

3*15 repitioner på 6 maskiner, lår, rygg, mage och armar

25 min på crosstrainern
211 kcal
3,4 km

You can call me sporty spice. Sov länge, gick långpromenad med Stella, åt långsam frukost, omelett och kaffe, innan träningen idag, ville vara säker på att jag hade lite energi att bränna. Gillar att träna lördag förmiddag, mindre folk och jag har mer tid, behöver inte stressa. Mitt längsta träningspass på flera år blev det idag. Mitt mål är fortfarande att komma iväg till gymet
tre gånger i veckan, om jag skulle tänka att jag måste träna 1 timme varje gång så hade jag aldrig någonsin kommit iväg. Nu spelar det inte så stor roll längre, jag vet att jag gör mitt bästa varje gång, jag litar på mig själv att jag inte är ute efter att fuska.

Äntligen fick jag nya träningskläder, min beställning kom med posten igår. Jag har köpt nya Nike byxor, ett linne, två tröjor och nya löpskor. Ville egentligen ha färgsprakande kläder men viktigast att de sitter skönt, nu blev det i stort sett helsvart. Jaja, jag var tvungen att beställa från Nike USA för att få normala storlekar och möjlighet f leverans till Japan. Tycker själv, i alla fall just idag att jag ser mer mullig ut än direkt tjock på de här bilderna. Förutom bakifrån då, den rumpan lever sitt eget liv 😉

20140222-150851.jpg

20140222-150901.jpg

20140222-150911.jpg

20140222-150923.jpg

Vet ni vad?! Idag är det vår i luften, träden längs kanalen börjar viska löften om Cherry Blossom. Kanske ska ta en bild varje vecka så vi kan se hur de förändras 😉

20140222-151140.jpg

2 reaktioner på ”Lördagslycka

  1. friisen skriver:

    Snygga kläder! Jag skulle också behöva köpa lite nytt på träningsklädesfronten! Måste 🙂

    Ja gör det! Ett foto i veckan på de vackra körbärsblomstren. Vore roligt att följa utvecklingen och strävan mot vååååår.
    ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s