Fredagsfnurror

Bildligt talat kryper jag upp för trappen som är den här veckan. Ren överlevnad, ligger efter med allt från städning till mail, till att svara på sms. De här orden på bloggen är det sista jag lyckas pressa ur mig innan jag tar helt slut. Jag bara ber om att få vakna utvilad och glad imorgon för nya planer måste smidas – vill gärna LEVA igen!

En liten snabbrätt till middag:
Nötkött skuren i småbitar, fräst i smör med gullök, tillsatt tomat puré, grädde, salt och peppar. Till det Shiratakinudlar, helt ok.

20140221-201505.jpg

2 reaktioner på ”Fredagsfnurror

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s