Måndagsbarn

20140217-202659.jpg

Dag 37, Träningspass 15

Uppvärmning 5 min på 6,7
Intervaller på 6,7-9,0
243 kcal
3.22 km
27 min

Jag skulle kunna slänga mig på golvet och skrika och sparka som ett litet barn. Vill skälla ut någon – gapa ”Vad fan e det du vill ha?!”

Rynkor djupa som vägdiken i pannan, hud som är torr och fnasig men också finnig trots ansiktsbehandling igår. Tröttare än tröttast fastän jag sovit ut, en mage som är tjock och plufsig trots bra kost, ond höft och bara allmänt ful OCH vågen stod på + 1 kg imorse. TROTS att jag avstått världens alla frestelser den här veckan ;( baa, fan jävla skit!

Orsaken till att jag tog mig igenom dagens pass stavas EMINEM och Berzek. Jag må vara 35 men jag har samma musiksmak som när jag var 23 😉
FUCK this shit! Lite Lundell och ”Låt inte de jävlarna ta dig” ekar också i huvudet.

Okej…det här är en sån vecka, en sån då du måste bita tänderna samman och hålla undan så att de inte sliter av dig hälsenan mitt i ett steg. SÅ nära att vilja kasta in handduken men don”t you worry child, det gör jag INTE!

Jag ska träna 156 gånger i år, jag har avklarat 9,6 %. Jag har inget mål som säger att det ska vara kul varje gång. Det är ju ingen sport om det är för lätt. Det ska bara göras, ett andetag, ett steg och en dag i taget. Oavsett vad så är jag sockerfri vilket känns bra. Socker är roten till allt ont 😉

För en tjockis är det ganska utmanande, på många sätt, att befinna sig på ett gym i Japan. Jag är tjockast av ALLA, män som kvinnor med ja, typ 30 kilo. Det är ingen överdrift eller snyft det är synd om mig, det är bara ett nyktert konstaterande. MEN My god vad vill jag bara slå och skaka om dem ibland. De går eller springer där med sina små rumpor som ofta buktar inåt, med sina sluttande, hängande axlar lunkar de fram. De har Lixom ingen umpf, ingen stuns i stegen, ingen power. Kan bero på att de springer utan musik, tittandes på någon själsdöd game show. Aaaargh, de VILL ingenting!

Så blir jag glad för att jag är jag. Mig minns man i alla fall, jag sticker i alla fall ut med min överdimensionerade rumpa 😉 Jag tänker inte be om ursäkt mer! Hör ni det?! Håll mig ansvarig.

Tänker endast fokusera på att ta mig igenom den här veckan med 3 gym besök och 20 sek plankan/dag men jag tänker INTE ha kul under tiden 😉
Nu jävlar ska de få, dessa ansiktslösa fiender som bara vill att jag ska misslyckas. Up yours!!!

En reaktion på ”Måndagsbarn

  1. friisen skriver:

    You Go Girl! Du är mycket vackrare än dem, du är livfull och har former och energi. Njut av den du är och var duktigt stolt över dina prestationer! Sjukt peppande och motiverande! Hejahejaheja!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s