Söndagsbön

20140216-131115.jpg

Start 12/1 2014
Vikt: 87,7 kg
Byst: 101 cm
Midja: 87 cm
Mage:108
Höft: 114 cm

Veckans status:
Vikt: Vet ej, var ej hemma imorse
Byst: 100 cm
Midja: 82 cm
Mage: 104 cm
Höft: 110 cm

Totalt:
– ?
-16 cm

Sen förra veckan:
?
-1 cm

C tog med mig på hotell och spa igår. För att fira alla hjärtans dag, första helgen på Tu man hand (heter det så?) på jättelänge och min födelsedag på måndag. Hur härligt som helst, att få komma bort en natt, nu känns det som vi haft en veckas semester. Inne på hotellet var det en annan värld, som att förflyttas 50 år bak i tiden och allt är stilla, lent och doftar gott. Fantastiskt vacker utsikt över Tokyo. Det var bakelser på stora fat, vackra tekoppar, scones och marmelad etc. Jag höll mig till Cappuccino, Cesar sallad och grillad Sea bass med smörsås. Jag var nära att gå loss på en cheesecake men det gjorde jag inte. Däremot drack jag enorma mängder alkohol, för att vara mig. Vi delade på en flaska vin på rummet under eftermiddagen, sen drack jag en whiskey innan middagen och så en halv flaska vin till maten. Misstänker att det inte var speciellt bra f viktminskningen. Jag ska vara nöjd om jag inte har gått upp i vikt den veckan!

20140216-132318.jpg

Imorse vaknade vi, gick upp och åt frukost och sen gick vi till SPA avdelningen. Här var det återigen som att förflyttas till en annan värld där allt är tyst, stilla vackert med en svag doft av citrus. C fick 50 minuter helkroppsmassage och jag en ansiktsbehandling. Jag är mest förtjust i det som händer före och efter behandlingen. Där man får vara i ett ljuvligt omklädningsrum med massa krämer, gå in till aqua avdelningen och bada i olika bad och duschar, basta lite och bara vara. Underbart och tar lite udden av det hemska i att fylla 35.

20140216-133039.jpg

Imorgon återkommer jag med vikten, hur det gick med veckans mål etc. Resten av dagen ska jag smida planer för framtiden och googla vad jag ska göra med min onda mage. Jag har en misstanke om att jag inte har speciellt bra näringsupptag, att maten kommer ut innan kroppen hinner uppta det den ska. Hm, måste nog ha en plan för det…

En reaktion på ”Söndagsbön

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s