Träning light

20140214-154831.jpg

Jag vågade mig över till maskinerna idag, märkligt ändå hur man minns saker, det var nog typ 15 år sen jag använde maskiner. På Aktiverum i Helsingborg. Jag körde lite armar, lite lår och mage. På bandet gick jag 2 km på 10% lutning, 200 kcal. Hemma körde jag mina squats, plankat och armar. Om jag ska vara helt ärlig så börjar det bli sjukt tråkigt nu, speciellt squats, 5 veckor…det får räcka! För övrigt blir det inte många knop gjorda, jag kan inte riktigt hitta motivationen t ngt projekt. Inte ens att laga mat känns inspirerande. Däremot känner jag efter hela tiden, är jag inte lite hungrig!? Mycket svårare att inte rota i skafferiet när man är hemma en hel dag.

Men en dag hemma är verkligen guld värd för själen, total uppladdning av batterierna. Nu har vi snart sett hela första säsongen av House OF Cards. Nästa serie jag tänkte ge mig på är True Detective. Önskar alla en eller två slapp dagar i månaden! Så orkar vi leva för fullt resten av tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s