Torsdags tur

20140213-222130.jpg

Världens tröttaste och segaste dag – priset för många vackra glas rödvin igår. Känt mig lite plufsig och ofräsch, längtar efter att vara hardcore sund igen. Godis suget kom tillbaka som en mycket otrevlig besökare idag igen.

Ikväll var sista kvällen med våra gäster och vi åt på en Shabu Shabu restaurant med bara ekologiska grönsaker. Super gott, hälsosamt och fräscht. Alla väljer varsin soppa, typ thailändsk eller koreansk med chili, ingefära och vitlök eller hönsbuljong eller miso soppa, om man hellre vill det. Så har var och en varsin bordsbrännare där soppan blir placerad. Så går man upp till en buffé fullproppad med alla grönsaker man kan tänka sig, skaldjur och hemlagad färsk pasta och såser, kryddor etc. Man tar vad man vill ha och så mycket man vill ha. Sen doppar man eller låter grönsakerna koka med soppan och så sitter man där och gör sin egen mat. Så gott och mysigt. Man kan också beställa kött eller kyckling etc till att koka i soppan. Jag åt vegetariskt med en stark koreansk chilisoppa. Till det fick jag färskpressad ingefära med soda. Ny favvo restaurang – helt klart!

Som dessert fick alla en kula kiwiglass, pumkin pudding & apricot pudding. Jag gav så klart bort min portion efter fotografering.

20140213-222514.jpg

Imorgon blir det snöstorm i Tokyo igen – vi är beordrade att jobba hemifrån.. Nej, vad tråkigt ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s