Fredags förväntningar

20140214-081807.jpg

Det snöar för fullt i Tokyo idag igen och eftersom tågen slutar gå och motorvägarna stängs ganska fort vid extremt väder jobbar de som kan hemifrån. Det verkar ganska hysteriskt kanske men jag har inte lust att fastna långt utanför stan en fredagkväll. Nu kan jag ju kombinera lite jobb (jag är inte speciellt disciplinerad när jag jobbar hemifrån) med tvätt och dammsugning etc – veckans gäster har just åkt. De har tur, de hinner till flygplatsen innan det blir total kaos.

I tisdags på min lediga dag så blev det inte så mkt av någonting. Jag plockade in och städade lite, körde lite stretch och gick sen ut. Glömde äta så redan efter 10 min var jag jättehungrig, det var också mycket kallare ute än vad jag trodde så jag höll på att frysa ihjäl. När jag kom till utställningen förstod jag ju att jag inte var ensam om min idé, en miljon människor. Jag var redan trött och hungrig så det orkade jag inte. Så jag gick till Starbucks och hoppades på lite gott kaffe med ngt LCHF vänligt snack och ett par timmars chill på kafé. Det var stängt. STÄNGT – det är ALDRIG stängt. Men nu var det stängt en månad f renovering. Som tur var hade de en liten, liten del öppen så jag kunde köpa några engelskspråkiga tidningar. Resten av dagen spenderades i soffan med tidningar, kaffe och 6 avsnitt av GIRLS 3:e säsongen. Planerad slapp smakar bäst.

20140214-084316.jpg

Så idag, inga våldsamma planer mer än att fixa här hemma, jobba lite och kanske ta ett extra pass på gymet med lite maskiner. De skrämmer mig, jag känner mig så pinsam när jag sitter där, anar ju inte vad jag håller på med. På en månad har jag sprungit 31 km. Det är väl ganska bra?!

För dem som tränar mycket är det ju löjligt lite men för mig – stort. Jag har faktiskt ändrat mitt liv ganska radikalt på 1 månad! Viktminskning eller ej – det är det här livet jag vill ha! På en skala fr 1-10 har jag gått från att ge mitt liv typ 2 till 8 i score över hur bra/nöjd jag är. Varför har jag inte gjort det här tidigare? 😉

Hälsa, kost och motion ska upp och bli en 10 poängare i år!!
Hur ser ditt Livshjul ut?! Hur skulle du poängsätta:

1. Kärlek
2. Familj och Vänner
3. Bostad
4. Jobb och karriär
5. Ekonomi
6. Hälsa, kost och motion
7. Fritid
8. Personlig utveckling

Jag behöver jobba med alla bitar men nr 6 har jag identifierat som en nyckel f mig – om den fungerar, fungerar de andra bitarna också bättre. Om jag mår bra har jag mer överskott och tålamod med alla de andra bitarna. Så nej, i år är inte jobbet eller fritiden det viktigaste. I år är det hälsa, kost och motion vilket också bidrar till personlig utveckling och en rikare fritid för huvudet skriker inte längre av tristess, förtvivlan och ren livsångest. Innan jag började med den här nystarten så ville jag faktiskt ge upp, jag ville inte vara jag mer, jag ville faktiskt inte mer alls, av någonting.

Nu lever jag och jag vaknar inte länge om morgonen och önskar att jag vore död.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s