Måndagsmeter

20140210-202951.jpg

Dagens motion
Uppvärmning 5 min på 6,7
29 kcal
0,53 km

9 intervaller med 1,30 min löp på 9,0 & 1 min gång på 6,7
244 kcal
3 km
22.20 min

Totalt: 3,53 km
273 kcal
27,20 min

50 squats
15 sek plankan
40 axellyft
30 situps

Det kan gott vara att löpning är tråkigt men det är sjukt kul att känna att man orkar liiite mer varje gång. Det kanske inte ser ut så, för ett otränat öga men varenda gång jag tränar utmanar jag mig själv och tar i lite mer, en minut fortare, lite mer motstånd etc.

Nu tycker jag att ALLA, liten som stor ska gå in och läsa Maria Helanders blogg på http://www.mariahelander.se bara efter ett par rader känner man sig hörd, sedd och ”men det är ju jag”. MASSOR av handfasta råd, övningar och pepp, pepp, pepp. Vi är många som går runt och mår dåligt och tror att vi inte är bra nog.

Maria ser dig.
Maria ser mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s