Lördags löp

20140208-134850.jpg

Vaknade efter minst 8 timmars sömn, utan huvudvärk, halleluja!
Gick upp tidigt f att fixa det sista innan gästerna anländer. Årets första riktiga snö har fallit hela natten och allt är vitt. Fick en totalt galen och rolig promenad med Stella, hon blir helt tokig av snön och far runt som lyckligt besatt. Jag lämnade henne hos hundfrisören och skyndade mig till gymet.
Ingen huvudvärk idag men snuvig och lite rosslig. Gick bra ändå…

Dagens träning:

5 min uppvärmning
0, 52 km
29 kcal

3 km löp på 8,5-9,4 (rekord)
243 kcal
22,40 min

Totalt: 3,52 km
272 kcal
27,4 min

Heja mig. 30 % av mitt långsiktiga mål – att kunna springa 10K är nu uppnått!! Efter gymet skyndade jag hem för att duscha och fixa lunch och så kom gästerna. C”s bror och hans fru och två barn (16 och 12) . Nu har de gått f att vila en timme och Stella har precis kommit hem från frisören med totalt mikrofonhår – ser ut som en boll!

20140208-140637.jpg

Nu har jag gårdagen + dagens squats etc att göra! jag ska nå veckans mål. Godmorgon Sverige, önskar alla en riktigt fin helg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s