Torsdag klok

20140206-193944.jpg

Dagens träning

Uppvärmning 5 min på 6,5

9 Intervaller på 6,7-9,4
3,5 km
269 kcal
27,40 min

50 squats
80 benövningar

40 axellyft
30 sit-ups
100 lår squeeze

Jag vet inte om någon förstår vilken enorm kraftansträngning det är för mig
att träna. Speciellt med migrän. Idag gjorde jag det bara för att jag vet hur dåligt jag mår om jag inte får 3 gympass den här veckan. Det är verkligen GRYMT med mål, vi är programmerade för att vilja uppnå dem.

Nu har det snart gått 4 veckor av Nystart och jag ser tillbaka lite. Januari har ju blivit februari utan att jag har lagt märke till det, de första dagarna tänkte jag att jag skulle köra januari ut och så fick jag se…jag är väldigt glad att jag har fortsatt. Alla fyra veckor har haft sitt eget tema. Först eufori sen förtvivlan, följt av tvivel och nu är det den stora tröttheten som gör krav på dagarna. Skulle vara oerhört skönt med en vecka av lugn, harmoni eller i alla fall energi.

Jag vill rekommendera alla att läsa allt av Anna Hallen hon är verkligen den bästa och sundaste av alla jag läst på nätet. Hon har inga flashiga hemsidor med retuscherade, instagrammade bilder på fantasimat, hon lovar inga mirakel. Hon är bara galet påläst på ämnet näringslära och otroligt tålmodig i sitt bloggskrivande där hon delar med sig av all sin kunskap.
Jag gick som vanligt och funderade på varför jag inte går ner i vikt när jag kom att tänka på Anna och hur länge sen det var jag läste hennes blogg. Kan tyvärr inte länka f efter uppdateringen av appen funkar inte den funktionen 😦 men sök på Anna Hallén.se
I alla fall så har hon rätt, hon blir ju vansinnig på alla löften om snabba resultat och dieter. Handen på hjärtat så hoppas jag ju också på ett mirakel – att år av övervikt ska smälta bort på ett par månader. Om jag ser det så, kommer jag ju att ge upp och om ett år stå här och fortfarande vara tjock. Så nej, jag tar den långsamma, sega, tråkiga vägen. Jag tar 365 dagar till att lära känna mig själv och min kropp. Vad som än händer så kommer jag att vara starkare, friskare och gladare när det här året är slut.

Det här med att ta en vecka med nya mål, lite andra planer etc funkar verkligen på mig, det är ju bara en vecka..om jag två veckor i rad misslyckas med ett mål så kan jag ju bara skippa det målet, ingen skada skedd, det var bara inte för mig. I och med att jag har många, olika mål så är ju chansen att lyckas med fler än vad jag misslyckas med ganska stor. Fantastisk känsla att nå sina mål.

Det där med belöningar krisar lite den här månaden, vet inte var pengarna tar vägen men får nog bli en väldigt liten belöning den här veckan. (Pengarna går mest t mat.)

Nu måste jag äta något och ta ett städryck, snart dags f gäster.
Ha en underbar dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s