Plötsligt händer det…

Idag har jag varit ute på teambuilding med jobbet hela dagen. En hel dag och kväll på stan där vi i 2 olika lag skulle lösa 28 uppdrag, ta bilder på dem och alla i laget + lagets maskot. Som avslutning middag på Andy”s Izakaya i Yuaracho, Ginza.

Uppdragen kunde vara hitta en person på över 85 och ta en bild där personen håller sitt ID. Inte helt lätt att lösa den men det lyckades t sist. Vi skulle också tanka en främmandes bil, ta kort inifrån en polisstation, ta en bild på hela teamet i ett skyltfönster etc – alla uppdrag utspridda över Ginza, Roppongi, Omotesando och Shibuya.

Förvånande hur många utmaningar en sådan dag erbjuder när man är mitt i en livsstilsändring. Vi startade dagen med lunch på Italiensk restaurang. Där skulle man välja en huvudrätt, pizza eller pasta och så buffé med sallad, bröd, bönor etc. Till det Coca-Cola eller olika sorters juice. Jag hade som tur var ätit en rejäl omelettfrukost så jag klarade mig på lite sallad och tonfisk från buffén och till det te.

När jag så blev hungrig på eftermiddagen, var vi på T.G.I.F för att få en bild på en födelsedagstårta med ljus + bild på när en främling, spelandes på ett instrument sjunger en hyllningssång till laget. Som tur var kom personalen in och sjöng för födelsedagsbarnet, spelandes på en tamburin. I förvirringen lyckades jag beställa en steak, åt bara den, rörde varken pommes eller ris. Här till kvällen har det blivit lite fisk och grönsaker. Vi fick dock inget kött alls och så klart inget fett någonstans. Därför är jag ju vrålhungrig nu men det gör inget – SJUKT stolt över mig själv. Jag har inte druckit en droppe alkohol och inte varit frestad av varken drinkarna eller cigaretterna som alla bolmat loss på hela kvällen. Tror aldrig, någonsin jag har varit så här beslutsam. Känns inte som jag går miste om någonting heller. När jag inte dricker är det också lättare att vara super strikt med maten, inte hålla på och smaka en liten, liten bit av brödet, tempuran, miso soppan etc.

Svåraste idag har varit huvudvärken från helvetet men den går väl också över snart. Stor guldstjärna i boken idag!! Grejen är, ALLT är kolhydrater här och ingen har någonsin hört talas om LCHF. De tror inte jag är klok när jag inte vill dricka, inte äter ris men gärna vill ha fett. Det som gör det svårt f mig att förklara och försvara det är ju att japanerna, som lever på ris och nudlar är super smala men jag är tjock. Det hade varit mkt lättare om jag gått ner 10 kg. Dessutom så hatar jag att vara den där besvärliga, kräsna. Därför är jag extra stolt över idag!

Nu, fort i säng, helt slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s