Måndags motionär

20140203-194630.jpg

Dag 23. Antal träningspass på gym: 8
Idag får jag ett stort hjärta och en liten silver stjärna i boken. Trots huvudvärk och extrem hunger under i stort sett hela dagen gjorde jag alla mina övningar och stegade iväg till gymet. Tror jag mår ganska bra nu 🙂

Dagens träning:

50 squats
100 lår squeeze
30 sit-ups
40 axellyft
80 benövningar

5 min uppvärmning på 6,5
0,57 km
25 kcal

9*1 min löp på 9.0 + 1,30 min gång på 6,7
21,16 min
2,71 km
184 kcal

Totalt
27 min
199 kcal
3,28 km

Det här ska nog gå i alla fall, tror ni inte det?! Det har gått 3 veckor och jag har aldrig tidigare tränat 3 gånger i veckan i 3 veckor. Jag vet, det är pinsamt men sant. Gamla Anna hade gett upp med huvudvärken. Nu ska jag inte kuta runt så mycket utan äta lite, skriva dagbok, bada och krypa i säng. Imorgon vaknar vi glada och fulla av energi – eller hur?! Om inte, check this out!!! Bästa, gladaste låten:

<Pharrell Williams – Happy

En reaktion på ”Måndags motionär

  1. friisen skriver:

    Alltså… Vi är så galet lika! Gissa vilken låt jag igår föreslog att vi ska sjunga med min kör?! Hahaha 🙂

    Riktigt bra jobbat med gymmandet och ditt fokus! Way to go!!! Jag hejar på dig Big Time!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s