Måndags motigt

När jag är pigg orkar jag allt. När jag är trött, orkar jag inget. Därför är det här jag håller på med lite farligt. Det är lätt att tycka om mig själv när jag är duktig flicka. Lätt att tycka om mig när jag far runt och fixar allt. Det är lätt att tycka illa om mig när jag är trött och måste vila ut i soffan. Det var inte det här jag ville, att min glädje till mig själv skulle vara kopplad till prestation. Jag vill inte bara tycka om mig själv den där halvtimmen om dagen då jag är på gymet. Jag vill inte att drivkraften för att träna ska vara att annars hatar jag mig själv. Jag vill
träna av längtan till att göra något kärleksfullt för mig själv.

Hur jag kommer dit har jag ingen aning om, misstänker dock starkt att det har att göra med mental träning och att jag, så fort det går bra, blir självgod och tror att jag kan hoppa över den. Den här migränen är ju ett rop från kroppens innersta att något är fel, kroppen och huvudet är trötta.

Fattar inte vad som händer med mina inlägg – de blir tidsbestämda och det går inte att ändra till publish immediately. Fruktansvärt störigt f en fyrkantig typ som jag. Känns inte som jag kan gå vidare förrän jag gjort mig av med senaste inlägget.

En reaktion på ”Måndags motigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s