Söndags svårt

Dag 22. Gick upp tidigt och storstädade medan C körde sin dotter till flygplatsen. Efter 6 timmars städning var jag så trött på att städa att jag ville skrika rakt ut. Vi bor i ett hus med massor med fönster och mörkt trägolv i alla rum förutom entrén. Det blir så sjukt dammigt, jag känner att det nästan driver mig till vansinne. Jag blir också värsta martyren i mitt egen huvud för jag fattar inte hur det alltid blir så här?! Inte alltid, men väldigt ofta är det jag som använder en hel ledig dag på att städa. Det går ju dubbelt så fort om man är två. Men igen, om C städar så går han och hämtar dammsugaren och dammsuger, sen tycker han att han är klar och att vi gör lika mycket. Jag bara: Hallå???! Toaletterna?!! Inplockningen?!?! Damma?! Torka golv?! Allt det där män inte ser, det betyder ju också att vi aldrig får cred för det.

När C kom hem hade jag precisgått in i duschen. Han kommer in f att säga hej med skor på. Jag känner att jag blir en häxa men vad faan! Jag har lovat mig själv att inte bråka om städning så det gör jag inte men jag tycker det är tungt. Jag vill inte använda så mycket tid och energi åt det. Vi får 4 nya gäster på lördag och hemmet måste bara fungera, annars fungerar inte jag.

Efteråt gick vi ut f att prova jeans, C hittade två. Jag fick en knäck, först efter vägningen imorse, sen av städningen, sen av huvudvärken och sen av provrummet. Så märkligt, hur man kan känna sig pigg, fräsch och helt ok en dag och sen nästa vara Shrek. Fruktansvärd dag idag och jag har svurit att inte bära jeans på 10 kg. Hur kunde jag gå ut i det förra veckan?!

Jag måste fokusera mycket mer på det mentala den här veckan för humöret är på väg ner i källaren igen.

20140202-183635.jpg

Start 12/1 2014
Vikt: 87,7 kg
Byst: 101 cm
Midja: 87 cm
Mage:108
Höft: 114 cm

Dagens vikt, vecka 3 2/2
Vikt: 84,5 kg
Byst: 100 cm
Midja: 83 cm
Mage: 104 cm
Höft: 110 cm

Totalt: -3,2 kg
– 13 cm

Sen förra veckan: – 0,5 kg, – 3 cm

Vill skrika, gråta och ge upp. Jag är trött, varje sekund känns som en kraftansträngning.

Enda mat jag orkade göra var ”Spagetti och köttfärssås” – den gamla hederliga med en massa oregano, vitlök och krossade tomater. Blev jättegott och jag åt 2 portioner istället för en för jag har varit hungrig hela dagen. Glömde äta under städfrenesin.

20140202-185648.jpg

Shoppingturen var en riktigt nertur för mig på alla plan däremot så tror jag att jag äntligen har hittat den – handväskan. Min blivande. Måste dock spara ett par månader för att få råd med den för den var så klart dyr. Kostar mer än 4 gånger så mycket som jag någonsin betalt för en väska. Jag brukar ju köpa mina på H&M 🙂

20140202-190230.jpg

Ljuvlig! Underbar färg, perfekt storlek, lagom damig, faller inte ihop när man sätter ner den, hänger som ett riktigt smycke på armen 😉

Mina byxor, förra veckans belöning, hrm, jag beställde svarta med en rand och ”livstycke” i färgen watermelon. Jag fick KNALL rosa byxor 😦 jag ser ut som en liten, kunbbig säl eller rättare sagt – jag är Barbapappa i dem. Fail ;(

20140202-190725.jpg

Hur gick det så med den här veckans mål?! Nja..

Mål
Vecka 5 (min.v 3) 27/1-2/2

– 0 alkohol (blev 3. Glas vin)
-INGEN våg (nja, nästan)
– Rök och sockerfri (japp)
– 50 squats/dag (ja)
-10 axellyft/dag (ja)
-10 push ups/dag (ja)

Gym *3 (måndag, onsdag, lördag) (2 gånger)
1*Pilates 20 min (tisdag) (nej)
2 längre promenader (helg) (ja)
1 dags skidåkning, slalom (ja )

Mål
Vecka 6 (min vecka 4)

0 alkohol (mår bara dåligt efteråt)
Ingen våg
50 squats/dag
20 axellyft
100 innerlårs squeeze
30 sit-ups

3*gym (måndag,onsdag,lördag)
2*30 min promenader
I säng kl.22
10 min dagboksskrivning/dag
2 min spegelpepp/dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s