Fredag fiesty

Dag 20 tillbringades i backarna i Yuzawa. Jag hade hoppats på solsken men det blev snöstorm och kkkkalllt, super blåsigt så liftarna stannade hela tiden och de flesta pister var stängda :).

MEN det var 2.,8 meter snö, ljuvlig, fantastisk, underbar snö och backarna var sjukt bra. Lätt mitt livs bästa skidåkning sett till själv skidföret. Jag tror jag har hittat min skidmojo igen, tack vare dessa underbara pister. På 16 år har jag åkt skidor 3 gånger och bortsett fr idag har det inte varit som jag mindes det från min barndom. Förra året åkte jag 2 dagar och seriöst, jag var chockad, efter varje backe var benen slut och jag körde som en liten, förskrämd pensionär. Idag åkte jag fortast av alla, varje åk, även fortare än C’s 21 åriga dotter, coolt! 50 squats om dagen har definitivt gjort att den här dagen blev lyckad. Dessvärre har jag ont i halsen och 8 timmars frys senare så fasar jag lite f konsekvenserna.

Allt är absolut inte toppen, varken i parförhållandet eller till mig själv. Maten går fortfarande bra men jag har känt sockersug och nästan bett om att få smaka de andras pizza idag. Har också varit på vippen att be om en cigg. MEN min självbevarelsedrift har hittills räddat mig, jag VET att konsekvenserna skulle bli förödande!! Nu måste jag ta en slappkväll eller två, orkar inte vara driftig och överaktiv på ett par dagar nu. Vila!!

20140131-203504.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s