Torsdag tiger

Dag 19 och idag fick jag gå upp på vinden och hämta ner mina avlagda jeans. Nere hade jag bara tjockis jeans, idag har jag ett par vanliga, som jag inte har kunnat ha på flera år tror jag. Sist jag hade dem på välde magen ut över kanten, nu är de lite stora – SEGER!! Det kan gott vara att min psykovåg inte vill erkänna att jag minskar men det tror jag alltså att jag gör.

Ikväll ska jag ut och äta med en massa tjejer, vi ska tydligen på en restaurang som ligger med på Tokyos top 50 lista, vilket inte är illa med tanke på att det finns ca 80.000 restauranger i den här stan. Hoppas de har många bra, sunda alternativ.

Imorgon ska vi åka SKIDOR! Jag älskar det här landet. Det är den 30.e januari och himlen är klarblå, strålande sol och det är 12 grader varmt. Imorgon ska vi ta ett snabbtåg (Shinkansen bullet train) 70 min norrut, mot Nagano. Den stationen vi anländer till, ligger mitt i en skidort, där vi går av, hyr skidutrustning och även de skidkläder vi inte har och klockan 10.00 tar vi första pisten. Jag älskar, älskar, älskar att åka skidor!

De senaste 14 åren har jag bara åkt 2 gånger dock och då höll mina lår på att avlida. Jag hoppas alla squats har gjort mina ben lite starkare så jag orkar lite mer den här gången! Finns det något bättre än skidåkning? Massor med frisk luft, det är kul och fartfyllt, vackra omgivningar och man sover som ett barn på natten efteråt. Fattar inte att vi inte har gjort det oftare här. Eller jo, Tjockis Anna tyckte inte det var kul med mjölksyran och gav upp, thats why.

Hoppas jag kan få lite fina bilder och att det är fint väder där uppe imorgon. Nu väntar en stressig dag på jobbet innan en tre dagars helg!! Ljuvligt!!

Hittade äntligen min favorit bild – ever! Den får det bli varje träning från och med nu!

Ha en fantastisk dag!!!

20140130-101547.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s