Onsdags obra

Dag 18, kanske lite missvisande rubrik men kom hem sent idag och har en massa att fixa. Imorgon ska jag ut och äta med en massa damer, direkt efter jobbet. Tidig fredag morgon ska vi iväg och åka skidor, måste därför fixa en massa ikväll. Så, tror det var dumt men jag bestämde nig för att inte gå på gymet, ångrar mig rätt mkt. Efter att ha handlat och lagat mat åt jag dessutom dubbla portioner mat, trots att jag var mätt efter en. Kanske en viktig påminnelse om hur obehagligt det är att äta för mycket. Har det inte alls speciellt bra . Skulle ha prioriterat gymet, så hade jag haft energi över till alla andra måsten. Jag får ta det som en lärdom till resten av livet – inget gott kommer av att hoppa över gymet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s