Tisdag tuff

Energin är tillbaka och det spritter i kroppen, vill springa ut i våren och dansa, med bara ben!
Det är också nu mitt tålamod sätts på prov – jag vill ha resultat nu! Jag vill, som Kate Moss strutta runt som ”Rock chic” i svarta stuprörs jeans – NU!

I min viktfixerade värld är det svårt att fatta att resultaten redan är här, att de blir fler, dag för dag!
Jag tar mig definitivt snabbare upp när jag är nere, jag har inte överätit eller hetsätit en enda gång på 17 dagar. Jag har inget sockersug eller sug överhuvudtaget längre, efter mat. Jag har hittat andra saker att belöna mig själv med, saker som inte är självdestruktiva utan kärleksfulla.

Jag har varit rökfri i 17 dagar, utan minsta lilla problem, efter att ha rökt i 14 år.
Jag tar trapporna istället för hissen. Jag gör det, jag börjar få, helt ok kondition!
Jag hanterar definitivt motgångar bättre än för tre veckor sen. Jag är på väg in i krig med mina chefer angående min för låga lön, något som aldrig hade hänt innan. Jag hade inte orkat, inte tyckt att jag var värd det.

Allting blir bara bättre av att prioritera min hälsa. Eller nästan allt. Relationer har en förmåga att strula till sig när den ena partnern utvecklar sig. Männen vet ju att vi redan är starkare, mentalt, det är nog skrämmande att vi rör oss, kräver lite mer.
I alla fall, jag blir som en naturkraft när jag har självförtroendet och argumenten med mig, kan nog verkar lite intimidating och osäkert för en partner.

Det här året, 2014 då jag prioriterar hälsa,kost och motion är också året då jag tänker ge och kräva minst lika mycket kärlek av mig själv som av min partner. Det kommer att påverka alla mina relationer. Det kan innebära att jag måste avsluta en del.

En reaktion på ”Tisdag tuff

  1. friisen skriver:

    Jag blir så glad av att läsa detta! Du är fantastiskt klok och eftertänksam, väljer att se det positiva i livet och klargör massor, både för dig själv, men också för mig som också är i en vääääldigt liknande situation som du på flera sätt. Tack för en härlig inställning och förmågan att sätta ord på livet 🙂 Vilken kraft att vända runt från svaghet till styrka!!! Coolt! Du är bra du! Way to go baby! Kram Therese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s