Liten kvällsbelöning

20140128-225635.jpg

Fick en liten onödig men uppskattad stund av flärd och yta ikväll. Gillar det här magasinet, InStyle Jag tar inte alla retuscherade bilder som en personlig förolämpning, blir inte stressad av modellerna. Jag blir inspirerad, väldigt inspirerad och jag älskar det! Min lista på möjliga belöningar blir längre och längre 😉 kommer naturligtvis inte köpa allt men det är fint att tänka på vackra saker. Det är också extremt viktigt för målbilden, att tänka på vilka mål man vill uppnå och vilka milstolpar man kan se fram emot på väg mot det långsiktiga målet.

Idag är det dag 17, det sägs ju att det tar 21 dagar att skaffa sig en ny vana. På lördag är det dag 21, tror det är det längsta jag hållit ut, med rutiner och nya vanor, utan att mista motivationen. I do rock, indeed!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s