Träning

20140125-111043.jpg

Ja, jag gjorde det igen, jag är så sjukt stolt över mig själv. Ett av mina långsiktiga mål är att kunna springa 10 km utan att stanna. Idag, vecka 2 av Nystart sprang jag 2,5 km utan att stanna, så 25% av målet uppnått! Heja.

Jag vill vara ärlig, det e inget kul idag, jag känner mig låg, massor med tankar omkring hur ful och tjock jag är smyger sig in vid minsta lilla tillfälle. Det får effekt direkt på löpbandet, det blir tungt och sekunderna släpar sig fram. MEN jag fortsatte och nådde en milstolpe jag kan vara stolt över. För att vända mitt låga humör tänkte jag nu ta en lång dusch med ansiktsskrubb och hårbotten massage etc och sen försöka göra mig fin till frisören och en kväll ute.

Dagens pass såg ut så här:

5 min uppvärmning på 6,5
37 kcal
0,54 km

21,5 min löp på 6,5-8,0
167 kcal
2,5 km

Tror jag kör intervaller resten av veckan och sen kanske kör igen nästa lördag med att löpa lite längre, kanske 2,8 km

Jag hoppas mina löptights kommer snart f jag känner mig verkligen inte ok i nuvarande outfit. Däremot har jag hittat de här helt magiska tröjorna som skulle pigga upp till och från gymet.
Båda från ASOS. Kanske måste tröst shoppa?! 😉 jag vet jag är lyckligt lottad för jag kan skämma bort mig själv med andra saker än mat, i alla fall till en viss gräns.

20140125-112339.jpg

20140125-112349.jpg

2 reaktioner på ”Träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s