Lördag, kris

Okej. Nu har jag en liten kris igen. Ska jag byta strategi?! Vaknade klockan 7, gick upp och vägde mig: 85,3 alltså ytterligare + 100 g sen igår och totalt + 1 kg sen förra veckan. Det är alltså INTE kul! Kände att jag behövde gå på toa och jag bara, yes, det är därför! Efter toalettbesöket vägde jag 85,6!!! Alltså ytterligare +300 gram!!

Jag blir så less, för det viktigaste målet med den här resan är ju att gå ner i vikt och jag blir så super, duper peppad av lite minus på vågen medan plus får mig att tvivla. Gör jag något fel? Tyvärr måste jag nog sluta väga mig och ställa undan vågen. Jag ska väga mig imorgon också, som avslutning på vecka 2 men sen får det vara slut. Det som är så dumt är att jag blir motiverad av ett tal, det får mig att ta i lite extra på gymet. Jag får väl prova vecka 3 utan våg då ;( hur gör man då med målsättningen? Hur vet jag att jag lyckats? Kan ju sätta mål på mina mått men det är ju jättesvårt, att veta att det blir helt rätt.

Är inte alls menat att bli så här våg och vikt fixerad men fan att det ska strula så. På andras bloggar så går man ner eller står still när man följer planen och upp när man slarvat. Jag har inte slarvat!! Utövade soffhäng hela kvällen efter maten, såg The Hubger games – Catching fire. Utan minsta lilla snack eller vin, jag drack en flaska sparkling water.

Jag får fundera vad jag ska göra, jag dricker inte ens speciellt mkt kaffe med grädde längre, har bara blivit en kopp på morgonen.
Idag ska jag städa lite innan gymet öppnar 10.00, dags för veckans sista pass. Lite senare ska jag till frisören och efter det ska C och jag ha date night med middag ute och Gravity i 3D på bio. Blir en intressant date night utan vin och bio snacks. Förhoppningsvis var jag i alla fall snygg i håret 🙂

Anna, du är fantastisk, envis, stark och vacker! Du fixar det här, om någon kan så kan du! Du kan leva, du ska leva, du ska vara fri!!
(Egopepp)

PS – det är helg! Massor med tid till extra promenader, eftertanke och mys!! Imorgon hämtar vi Ida på flygplatsen och då blir det 14 grader och sol, nästan så vårkänslorna vaknar! Den här våren SKA jag njuta, inte gå omkring med dödsångest för att det börjar bli varmt och jag fortfarande är en tjockis! Tjockis – no more!

En reaktion på ”Lördag, kris

  1. friisen skriver:

    Åh, jag riktigt känner din frustration och känner också vansinnigt väl igen mig.
    Jag försöker att bara väga mig en gång i veckan. (Måndagar) Eller iaf bara lägga fokus på måndagsvikten. Men för mig har veckan sett ut såhär: för två dagar sen:+1,0. Igår: -1,0. I morse: + 0,4… Alla mina viktmål är datumlösa.
    Mitt första delmål är 80 kg men jag har inget datum på det. Då skulle jag bli tokig eftersom jag stått på en platå i snart två månader. Ligger stadigt på 82 kg +-. Skitjobbigt! Nästa delmål är 75. Sen 70. Sen kanske 65, jag vet inte.
    Hoppas du kan släppa detta för resten av dagen, njut av biokväll för fulla muggar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s