Aargh!!

Jaha, så står viktminskningen still på riktigt. Jag har gått upp sen förra söndagen + 900 gram. Det är väl inget att bråka om kanske du tänker, neej men det är också 2,2 kg ifrån mitt mål om 2 dagar. Det är inte bra för motivationen att redan andra veckan misslyckas med målsättningen. Kanske var det i och för sig väldigt optimistiskt att sätta ett mål på -3 kg på en vecka MEN målet kan ju inte vara högre än förra veckans 84,3 kg. Så, härmed justerar jag veckans mål till 84 kg.

När det är sagt så påverkar det verkligen mig psykiskt att vågen visar några 100 g upp varje dag, istället för omvänt. Jag hade förstått det om jag hade tagit mig en rejäl middag med vin och dessert eller om jag hade varit totalt inaktiv hela veckan. Jag har inte avvikit en millimeter från LCHF och jag är mer aktiv än jag har varit på flera månader. Enda utsvävningen var den där drinken i tisdags och jag vägrar tro att det är den som är orsaken. Jag har sovit lite sämre den här veckan, vaknar ofta etc. Förra veckan hade jag fortfarande lite jetlag och sov därför mer än vad jag gjort de senaste dagarna.

SÅ – det här kommer att ta längre tid än min plan, behöver påminna mig själv om bilden från igår:

20140124-074410.jpg

När allt det är sagt och jag har fått skriva ur mig lite frustration – jag mår jättebra, jag kan ju se att min mage inte längre är en kontinent för sig själv. Jag har ingen huvudvärk och känner mig stark och fräsch, så förutom vikten -bara vinster! Det går också fort att förbättra konditionen jag tar 5 trappor ett par gånger om dagen (har alltid tagit hissen innan) och tidigare höll jag på att avlida efteråt. Nu skuttar jag bara de sista stegen och spurtar över parkeringen till kontoret. En liten vardagsseger – att inte behöva vara rädd för att det ska komma ett hinder, (bokstavligt talat) på vägen.

Det första jag gjorde förra söndagen när jag startade Nystart 2.0 var att gå ut och köpa kalender, pennor, dagbok etc – det var en riktigt bra investering. Jag använder dem flitigt, förutom mina mål med hälsa, kost och motion, håller jag också koll på min ekonomi och mitt vardagsförbruk.

20140124-075559.jpg

Varje dag innan jag går och lägger mig, får jag ett hjärta f att ha uppnått dagens ambitioner.

20140124-075710.jpg

På söndagarna blir det förhoppningsvis guldstjärnor och guldkrona, som förra veckan!

20140124-075826.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s