Torsdags throwback

Idag ska jag använda lite tid på att stanna upp, vända mig om och se hur långt jag har kommit. Det är ganska stort att alla de där dagarna med tårar och förtvivlan ändå har lett mig hit.

Vi har besök 4 helger framöver, också i veckorna samtidigt som vi båda jobbar och jag har MONSTER mkt på jobbet. Jag tycker det är jätte kul med besök och är verkligen tacksam och stolt över alla som reser så långt för att träffa oss och se vår vardag. Samtidigt stressar det mig för jag behöver ordning och reda f att hålla fast i mina nya rutiner och de som kommer är ju på semester. Jag vill inte att de ska ha tråkigt men samtidigt, jag måste sluta äta och dricka för andras skull. Så jag laddar mentalt och försöker tänka ut en plan hur jag ska lyckas med det här. Tänker jag måste komma på ngn bra, smart mat som jag kan göra massor av så att jag alltid har ett bra alternativ om alla andra vill äta Sushi. Då får väl jag helt enkelt äta hemma innan och så hoppas på att de har fin Sashimi.

Tycker den här bilden är så bra!! Vägen är inte spikrak, någonsin så låt oss förvänta och låt oss älska kaos! Framåt och uppåt ska vi, kom igen nu!!

20140123-074046.jpg

En reaktion på ”Torsdags throwback

  1. friisen skriver:

    Väldigt bra och talande bild!

    Jag jag läst ikapp hela din blogg nu. Du skriver verkligen från hjärtat och delar med dig av det enkla såväl som det jobbiga. Det gillar jag! Tack för att jag får ta del av ditt liv 🙂 Du har skön humor och en härlig attityd och är brutalt ärlig. Med den kombinationen kommer man långt! Ha en fin dag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s