Onsdag – träning

Igår var jag ute med jobbet på en Thailändsk Izakaya. I Japan går man inte ”ut och äter”. Här säger man kort och gott – vi går på ”drinking party” och det gör man så alla dagar i veckan. Oftast får man väldigt lite, ganska dålig mat men fri dryck från en speciell drinklista och så bokar man 2-3 h. Igår fick vi ganska fin och bra mat även om det inte var så super mkt som jag kunde äta. Åt 3 små vietnamesiska vårrullar som inte var helt LCHF men annars lite grönsaker, fisk, stark soppa etc och en whiskey highball (4 cl whiskey med soda och citron) och 5 glas kallt te med is, ofta ingår inte vatten i drinking menues. Så, gårdagen var inte perfekt men jag är väldigt stolt och nöjd ändå, jag följde med, var glad och social, men höll allt på en väldig rimlig, förnuftig nivå. Ikväll blir det träning och jag kommer försöka köra lite längre idag m fler intervaller. Resten av dagen står på inre KÄRLEK och massor med pepp! Jag fixar det här, jag är envis och bestämd som synden och mitt mål är långsiktig, varaktig viktminskning! Idag kör vi stenhårt på dag 11! Heja!!

20140122-074105.jpg

Lite ovanlig m snabb frukost idag, överblivna biffar som behövde användas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s