Måndag massor!

Dagen har gått så fort så fort! Plötsligt händer det – jag har fått min första följare! Och kommentarer och likes!! Lite skrämmande men fantastiskt stort – tack! Trodde inte att ngn läste, ska genast följa tillbaka.

20140120-221453.jpg

Idag blev det träning – jag är så grym, kom igen, säg det!!

2,5 km, på 6,5-9,5 i hastighet, både jogg och gång
21 min inkl 5 min uppvärmning
211 kcal

Lagade Balsamicokyckling med shiratakinudlar, från Åse på 56 kilo. Såklart modifierat men klart godkänt!

20140120-221745.jpg

Hade en massa jag skulle skriva av mig om men glömt bort det nu. Kvällarna blir inte så långa med träning, matlagning,ätning och så i säng klockan tio. Min sambo har varit super stöttande de senaste dagarna, tror det hjälper att han ser hur otroligt bestämd och envis jag är den här gången. Jag KAN det här, jag ska leva, jag ska bli fri! Efter dag 9 kan jag bara konstatera – jag är överlycklig, har massor med energi och är så långt ifrån förra månadens bitterfitta man kan komma! Mer frihet åt folket!!

Nu – fort i säng!!

En reaktion på ”Måndag massor!

  1. friisen skriver:

    🙂 Roligt om du följer tillbaka! Jag håller med – skrämmande och läskigt men superkul att någon annan vill (orkar) läsa om det jag skriver. Roligt med uppmuntran och peppning, hoppas du kan få detsamma av mig!
    Sov gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s