Söndagsfika

Gästerna har gått och allt är undanplockat. Gjorde ”mini toast” med fikonmarmelad och camembert (skulle ha haft getost men hittade ingen.) och Örtbröd med Philadelphiaost som liten start om ngn var hungrig. Hatar själv att äta söta saker när jag egentligen är hungrig. Som dessert gjorde jag sen jordgubbar som marinerats i vitt mousserande (sött) och lime, varvat med mascarpone ost. Dessutom en kladdkaka med grädde och färska hallon. Jag hade också gjort vanilj pannacotta som jag tänkt servera i cocktail glas med färska blåbär men den stelnade liksom aldrig så den hoppade vi över, tror ingen hade orkat den ändå. Det gick bra f mig, jag åt bara mascarpone ost med blåbär och en bit chokladkaka (med stevia) Det har inte triggat sötsuget än och det var inga som helst problem att avstå från det andra. Däremot ska jag ju inte äta sånt alls nu, under viktminskning så det var en engångs företeelse. Stolt ändå, nu blir det hemmagjorda hamburgare med avocado, bacon, ost och dressing på hackad lök, créme fraîche, majonäs, chilisås och salt.

20140119-191956.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s