Måndag

Jag lyckades få 8 timmars sömn inatt, somnade strax efter 22 och vaknade först klockan 06.00. Det är nästan helt perfekt f mig, möjligtvis en halvtimme för länge. För C är det allt för mycket att sova åtta timmar, han är helt knäckt idag. Vågen stod på 84.3 i morse igen, alltså ingen viktökning trots fikandet igår MEN också första dagen under Nystart som den inte pekar nedåt. Man ska bara väga sig en gång i veckan eller ännu hellre en gång i månaden. För mig, på det här stadiet, vill jag väga mig varje dag, det är en morot varje morgon att komma upp ur sängen för. Vissa dagar kommer jag kanske till att ha gått upp. Frågan är: hur hanterar jag det?! Har det lite märkligt idag men gav mig själv en extra lång kärleksförklaring framför spegeln och tänker endast sådant jag hade sagt t min bästa vän. För den bästa vännen, det är ju jag. Dessa budskap ska upprepas många gånger idag. Jag försöker undvika ord som duktig, min kärlek ska inte ha något som helst med prestation att göra. Jag är älskvärd även om jag inte flyttar mig en millimeter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s