Nystart – 2.0

20140118-150654.jpg

Första veckan med nystart snart till ända, dag sju och det känns lättare än någonsin. Den här kombinationen av lågkolhydratkost (som minimerar det fysiska behovet av överätning) och positivt tänkande ( som ger mig energi och minimerar det känslomässiga behovet för överätning) verkar vara en hit för mig. Min energi, fokus och glädje har ändrats bara på en vecka. Det jag gör, om någon undrar är:

Varje morgon n jag vaknar säger jag snälla, positiva saker om mig själv och påminner mig själv om att jag är min egen bästa vän. Jag säger inte något till mig själv som jag inte skulle säga till mina bästa väninnor. Jag fortsätter på samma sätt i duschen, när jag torkar håret etc. Tittar mig själv i ögonen och förklara hur mycket jag älskar mig själv och så fortsätter jag under dagen när jag har tid och möjlighet.

Jag försöker ligga i sängen mellan 22.00-06.00, för varje morgon sköljer en våg av gamla, fula tankar över mig och då måste jag vara utvilad för att kämpa emot. Har inte lyckats sova 8h/natt men jag jobbar på det.

Men maten har jag inte ändrat så mkt, äter LCHF men inte desserter och sånt, bara mat, ägg till frukost, gårdagens middag till lunch och något enkel men gott på kvällen. Däremellan bara kaffe med grädde eller mjölk, faktiskt. När viktminskningen stannar av får jag nog minska på mejerierna men den dagen den sorgen. Min kaffe m grädde kommer jag inte att ge avkall på.

Varje dag gör jag 50 squats och 10 armhävningar. Som mål den här veckan hade jag dessutom att gå på 2*30 min promenader och gå 2 gånger till gymet. Det har jag gjort nu. Jag var på gymet i morse. Jag kommer inte att bli smal av att träna, så mkt är säkert men det bidrar ju verkligen till ökat välbefinnande och jag ska definitivt fortsätta MEN i min egen takt.

2.5 km 6,2-9,0 i hastighet, både gick och joggade
197 km
Distance climbed: 54 meter

Imorgon blir det viktpublicering, fotografering samt målsättning och planering av nästa vecka.

Jag kunde inte låta bli att ge mig veckans belöning redan nu! Jag har inte kunnat släppa de här skorna sen jag såg dem i skyltfönstret i måndags – nu är de mina! Grattis Anna till en fantastisk nystartvecka, keep them coming!

20140118-154204.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s