Lördags löften

En viktig del i min viktminskning är nog erkännandet av att ja, jag ÄR en tjockis. Jag tror jag är sån som kan dölja d lite, beroende på kläder. Går ju aldrig ut i ngt som visar valkar till exempel. Jag vill bara klargöra en sak, jag säger att jag är en tjockis UTAN att lägga värderingar i det. Det är ett konstaterande av fakta. Jag blir så trött på alla människor som i 5 år har sagt men nej, du är väl inte tjock! JO det är jag faktiskt så håll käften, ditt uttalande visar bara att i din värld är det ngt som är mindre värt och tydligen så hemskt att prata om att du väljer att förneka det. Men jag är en tjockis nu och jag vill inte vara en tjockis för det är tungt, komplicerat och ohälsosamt. Nu väljer jag att publicera två bilder som är helt fruktansvärda och som tydligt visar mig hur lång väg kvar jag har. Den från sidan tycker jag är ok, men bakifrån, jag är verkligen bred som en ladugårdsdörr. Suck, INTE snyggt och låren är så tjocka att inga byxor i världen sitter snyggt eller bekvämt. Även när jag har kjol så går jag som en tjockis eftersom låren hindrar mig från att gå helt normalt och fritt. Därför vill jag gå ner i vikt, jag vill vara fri, inte lägga så mkt tid och energi på att hitta något att ta på. Nu kommer de, förfärligt!

20140118-171934.jpg

20140118-171947.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s