Fredags fasa

Dag 6 och nu kommer krisen. Jag har många mål f veckan, både handfasta mål, som 86 kg men också andra mer, kvalitativa:

-86 kg
-Bara tänka snälla, bra tankar om mig själv
-Få 8h sömn per natt
-50 squats och 10 armhävningar om dagen.

Igår kväll, fastnade jag i en blogg – aldrigmeratjock och somnade därför inte förrän 01.00. När klockan ringde var jag helt död och dåliga, negativa tankar sköljde in över mig, innan jag hann värja mig. Sömnen är verkligen nyckeln till framgång f mig, men också ett stress moment. Så från nu blir det ingen IPad eller tfn i sängen. Jag ska avsluta alla vardagskvällar med bokläsning!

Jag kan gott! Jag har kontroll över mina tankar, jag bestämmer. Jag är stark, vacker, snäll, modig och fantastisk! Jag SKA leva, jag ska må bra, jag ska uppnå det som krävs för att komma dit, för att nå mina mål!

Uppförsbacke idag men det klarar vi!

Ha en fantastisk fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s