Onsdags ooupa

Så var det gjort.. Min date med gymet och Coopers testet – done. Det var inte alls vidrigtmedinsanekliningpåbenarmar och rumpa i 12 minuter, nej det var underbart och jag gör det gärna igen 😉 känns mkt bra så här efteråt och vad är 12 min av min dag?! För många var det här ingenting men för mig – jätte steg, jag som alltid bryr mig om vad andra tänker, struntar i vad de andra tycker. 1,56 km kom jag, på tolv min. sprang på hastighet 7,0-10,5, började lugnt och ökade sedan. Gick bara in för att överleva de 12 min. Nu ska jag göra dagens resterande 20 squats och 10 armhävningar, samt äta en portion allt för stark pulled chicken. Jag är så sej som det heter på danska, typ cool fast inte lika gammal-vill-vara-ung. Förresten stod vågen på 85,7 kg imorse, 2 kg ned på 4 dagar. Bara vatten men let”s celebrate i alla fall! Målet f veckan var 86 kg och för januari 83 kg. Det blir tufft men all in. På rökningsfronten är det stundtals lite motigt, lusten och impulsen kommer ganska ofta men försvinner fort. Längtar efter den dagen då jag vaknar utan smärta i lungorna. Dag 4 av nytt, stark och fräscht liv! Har lust till att döpa om bloggen till Leva, för denna veckan lever jag! Jag motiverar mig med att komma på olika belöningar när jag har nått mina delmål. Jag kan tänka mig den här efter 5 km löpturen eller -10 kg eller 3 månader rökfri. Väskan The Globe från Marc by Marc Jacobs.

20140115-194609.jpgFörst ska jag igenom Januari, rök och sockerfri. För det tänker jag belöna mig med underbara Nike skor som jag såg i skyltfönstret häromdagen, återkommer med bild senare. Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s