Tisdags tankar

Dag 3 denna omgång, utan cigaretter och socker. Glad, pigg, produktiv och härlig. Har på grund av resan till DK inte jobbat på 5 dagar – ju vara det också, som gör att jag har överskott. Men jag kör med positiva tankar, dagbok och massor med pepp så det ska nog gå. Jag har i Januari som mål, att sova 8h per dygn, undvika socker och cigaretter, samt att tappa julkilona som e mest vatten i alla fall. So far so good, klart jag lyckas denna gången, det är aldrig för sent! Nu jävlar tar vi dem! Tacopaj till middag idag, en av de första LCHF rätterna jag gjorde och Gud så gott! Åt den med salsa, gurka, vitlöksdressing och ost..mums!

20140114-194724.jpg
Nu chillar jag med dagens höjdpunkt, världens godaste kaffe m lite skummad mjölk från min fantastiska Nespresso. Nu kör jag en timmes recept letande, dagboksskrivande och inplockning. Innan sängdags (kl.22 f att få 8 timmar) ska jag förbereda morgondagen för imorgon kväll ska här. TRÄNAS! Skulle ljuga om jag sa att jag inte har ångest. Ska köra ett Coopers test: hur långt kan jag springa på 12 min. Är en bra startpunkt så kan jag göra det igen efter att Januari är överstånden och se om det hänt ngt. Just nu…känns 12 minuter väldigt långt. Jag är ju så extrem..när jag är inaktiv, då får jag verkligen inte rört mig en meter.

20140114-195302.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s