Jetlag söndag

God fortsättning! Fick en fin jul hemma med vänner och familj, hann med alla och minimalt med sura kommentarer. Hoppade från soffa till soffa och de sista dagarna längtar man ju bara hem. Så fastnade vår valp i tullen i Danmark och vi var tvungna att åka hem utan henne – fruktansvärt. Mina kompisar var på samma flyg med tillbaka till Tokyo så jag kunde inte stanna utan lämnade henne. Det visade sig snart vara ett mycket dåligt val, hjärtat höll på att gå sönder. Efter 10 dagar åkte mina kompisar hem, efter bl.a. Nyår med mat, dans och besök av polisen. Jag flög med dem hem, tillbaka till DK, hämtade Stella hos min svärmor, sov en natt hos en väninna och dagen efter flög jag tillbaka till Tokyo igen. Igår och idag försöker jag hämta hem mig själv igen, vara snäll mot mig själv och ladda för ett nytt år. Mitt 2014 börjar imorgon, känns det som. Igår prövade jag ngt nytt, efter inspiration på LCHF appen. Köttfärslimpa i muffinsformar. Man lindar bacon i varje ”skål” på muffinspannan och blandar köttfärs, vitlök, persilja, salt och peppar, champinjoner och ja, allt vad man gillar egentligen. Man proppar i det i formarna, in i ugnen 25 minuter på 190 grader. Jag gjorde en tzatziki till på grekisk yoghurt, hade nog varit godare med en smaskig svampsås till. Det får jag provar nästa gång!

20140113-131937.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s