The Golden year

Så var det här: 2014! Hemresan gick bra, vår valp Stella, gjorde stor succé, stannade så kort hos alla att det aldrig hann bli infekterat. Lång historia men Stella kunde inte följa med tillbaka för det saknades en stämpel i hennes papper. Total chock f mig, jag grät hela vägen tillbaka till Japan. Nu måste jag åka tillbaka och hämta henne nästa vecka, jag hoppas bara att det funkar med allt den här gången. Min kompis och hennes pojkvän var med på samma plan tillbaka och jag kunde ju inte gärna stanna och låta dem åka själva till Tokyo. Vi landade den 30:e och höll nyår här för 16 personer, väldigt lyckat, dansade loss totalt tills polisen kom. Här kommer inte grannarna över och ber en skruva ner, här ringer de polisen med en gång, oups. Igår sov vi hela dagen och idag har gästerna gått på sightseeing och jag sover/städar och dricker kaffe – otroligt skönt att få en dag för mig själv efter två veckor bland folk. Jag köpte en ny kaffe maskin häromdagen – en Nespresso, fantastiskt gott kaffe, kan varmt rekommendera! Januari blir en vit månad för mig, det vill säga ingen alkohol, tror aldrig att jag har kört det förut men det ska nog gå bra. Från idag är jag tillbaka på LCHF efter stora utsvävningar, speciellt senaste dagarna med sushi, chips, choklad och en halv öl. Nu är det NOG! Små, små mål i januari, ingen alkohol! strikt LCHF, vikt 83 kg. 4x 30 min promenader.

20140102-160138.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s