Mitten

Hur lång tid tar det att förändra sitt liv? Ett år? I så fall är jag halvvägs nästa månad. Men jag ska vara snäll mot mig själv, jag börjar nu. Jag får inte ge upp hoppet om mig själv. Var börjar man? Jag vill skriva ett par rader varje dag. Måste börja berätta när jag inte mår bra, folk förstår inte, ser inte, kan inte hjälpa…för jag tillåter dem inte men jag blir ändå sårad när de inte sr mig. Jag vill skrika både när jag är glad och ledsen. 10 minuter om dagen, det kan jag lägga på mig själv. 10 minuter, det är en början. Värst är det om morgonen, att vakna med ångest och depression varje dag. Onda, onda tankar som sköljer över mig som en jättevåg, slår undan benen på mig, innan jag ens har vaknat ordentligt. Jag måste slåss hårdare för att bekämpa dem. Om 4 dagar ska vi hem för jul, exakt en månad sen jag åkte hem sist och jag har inte hämtat mig än. Jag är livrädd, ett vackert hem, perfekt städat och allt på sin plats, blir livsviktigt. Det enda som jag har kontroll över.

20131215-223151.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s