Förändring 2.0

Om du lyssnar på Hanna&Amanda’s podcast så vet du att det här året som snart är till ända, är deras Golden year. De är på väg mot Golden year 2.0. Det tänkte jag att jag skulle steal with pride. Jag är på väg, många hinder på vägen men min Gud, jag är på väg! Jag måste ta reda på varför jag är så här och hur jag tar kontroll över mina känslor. Känslor som jag dövar med mat. Spelar nog ingen roll vilken diet man äter efter när maten är både min älskare och min värsta fiende. Däremot så är lågkolhydrat kost ngt jag tror är ett av mina viktigaste verktyg men det är mitt hjärta jag behöver lära känna.

20131215-220825.jpg

<a href="

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s