Another Day in paradise

Glömde ta en bild på kvällens, utseendemässigt ganska trista middag. Kyckling skuren i små bitar stekt i smör med massor av grillkrydda. Till det en röra på grekisk yoghurt, majonäs och masala krydda och en msk knaperstekt bacon. Så har jag fått dagens kalorier men bara 8 gram kollisar. Igen så fascinerad av att när man väl bestämmer sig så försvinner sötsuget nästan helt på ett par dagar. Ska dock erkänna att det var hårt igårkväll. Somnade till Babel men vaknade när min sambo kom hem efter en middag ute och låg sen sömnlös halva natten m kurrande mage. Återigen vet jag inte om d här e en bra idé, tänk om kroppen går in i svältmode, hunger e ju inte ngn supergod väg f varaktig viktminskning. Jag ska hem t Sverige nästa vecka, fem dagar m familj och vänner och sen 5 dagars jobb. Vill ju inte komma hem och känna mig plufsig, jag vet att jag e mycket bättre om jag e mer nöjd m mig själv.

Jag kör ett par dagar till och så får vi ser hur jag mår. Jag har verkligen inget annat val än att äta minimalt med kolhydrater och socker. Efter bara några veckor på villovägar får jag tillbaka min nästan kroniska huvudvärk och den, den kan jag inte leva med. Övning ger färdighet, om ett par år kan det vara att jag kommer på hur man både skriver, äter och lever f att må bra. Till dess – ha överseende med mig!

20131114-203938.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s