The road is long

20131113-210406.jpg

Varför har jag så kort stubin? Varför kan jag inte släppa en grej som händer på jobbet, som pågått i månader nu? Jag blir förbannad minst tre gånger om dagen och även om jag både i stunden och efteråt tycker att jag har rätt att vara arg, äter det ändå upp mig till slut. Jag e så trött på att vara bitter, arg, sur, deppig, avundsjuk. Jag vill vara glad, ha kul igen. Inte vara sur och ilsken på grund av motgångar – jag VILL lära mig skratta åt det men hur? Hur gör man för att vara lite mindre bitterfitta och lite mer kåt och glad?

Har haft en egen kväll idag, kom hem hyfsat tidigt blev promenad i höstkylan med valpen och lax i ugn med Philadelphia ost, citronpeppar & salt. Innan maten 20 min pilates som jag försöker göra som en standard nu, jag behöver sträcka ut, andas ut och känna mina muskler. Känner mig mer stark och centrerad av det men knowing me… Allt e så kul de första tre gångerna 😉

Idag är dag tre av tillbaka till LCHF efter nästan tre månader på villovägar. Dag tre på under 20 gr kolhydrater och koll på kalorierna. Så tråkigt men efter att ha struntat i kalorier i två år är det kanske nödvändigt, Vad jag ville säga var i alla fall att nu, efter tre dagar är har jag redan mer energi, istället f att stupa i soffan, medvetslös efter maten, sitter jag här klockan nio och tänker: jaha, vad ska jag göra nu. Hoppas på att fjärde dagen tar mitt dåliga humör på jobbet.

Ha en skön kväll, du!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s