Heta nätter kräver kalla drinkar

Heta nätter kräver kalla drinkar

Vet ni hur varmt det är när termometern visar 32 grader men luftfuktigeheten är på 73%? Det blir galet varmt, efter restaurangen men innan Karaoken fick jag plötslig hjärnblödning och var tvungen att ha en Srawberry Daquiri. Den var sjukt god och kall och jag höll mig till LCHF hela kvällen om än kanske inte LCHF för viktminskning eftersom det är utan alkolhol. Man måste ha lite av varje här i världen och för min del var det dags för lite avkoppling och hygge med vänner och kollegor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s