Drinking party

Drinking party

I fredags hade vi avskedsfest för en av mina ledare som ska flytta till Polen med sin familj. I Japan ses man ute på så kallade drinking partties,eller Nomikai. Då har man förutbeställt en lättare meny (oftast riktigt dålig och alldeles för lite mat) med fri dryck i en 1-3 timmar. Den här gången hade jag bestämt resturang och därför fick vi mycket och bra mat. Det började med sallad, sen fantastisk Sashimi, följt av en mkt märklig rätt kallad Odon, grytan i mitten av bilden. Efterföljt av en ljuvligt grillad fisk, nudlar, grillad kyckling etc. Jag åt så mkt jag kunde av fisken, kycklingen och salladen och det blev helt klart en hel del alkohol.Med tanke på hur sjukt varmt det var så gick det inte att låta bli. Fick nog i mig 3 drinkar med whiskey, is, citron och soda vatten under de 90 min vi var på restaurangen.

2 reaktioner på ”Drinking party

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s