3,1 kg kärlek

3,1 kg kärlek

Imorgon ska jag lämna bort Stella, vår 8 månaders valp till en kompis som ska passa henne när vi är på semester. Kanske var det vetskapen om det stundade avskedet som fick mig att köpa en massa leksaker och en liten sjömans t-shirt till henne igår. Kanske har jag bara varit i Japan för länge och frestelsen i en av alla de underbara Pet shopsen blev till slut för stor. Hon försökte så klart slita tröjan i stycken men efter att ha fått ett ben glömde hon bort det länge nog f att jag skulle kunna ta några bilder. Hos min kompis får hon sällskap av två Beagles och en dvärgpincher som heter Gyousha, dumpling. Hon får det sjukt bra där men jag kommer att sakna henne mycket. Att skaffa hund är nog ngt av det bästa jag någonsin gjort, så mkt glädje och mys. Hennes bästa leksak e min gamla BH, det e humor. Att se henne piska runt huset med en D-kupa på huvudet är ju ren lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s