Träningslusta

Plötsligt händer det – att en soffpotatis kommer ut på en extra runda, helt självmant! Behöver ju all hjälp och stöd jag kan få och ville testa en träningsapp redan igår men den fungerade inte inomhus. Därför hade jag lust   att prova den idag, den heter Gipis och där knappar man in hur långt man vill springa när och så kommer den med ett förslag på träningsupplägg. Idag skulle jag springa 2,64 km på 25 min. Man måste springa väldigt långsamt då, det var 32 grader ute men jag gjorde det! Kan dock hälsa att nu är jag helt färdig och slut, godissuget extremt stark dock!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s