Bilköer och benträning

Bilköer och benträning

Blev så peppad av mitt lyckade löppass igår att jag inte kunde sova på hela natten! Har inte varit så bra för produktiviteten men väldans bra för humöret och själen! Nu hänger vi i bilköerna efter jobbet som tydligen blivit standard helt plötsligt, kan ta upp till 2 h att köra en sträcka som också kan göras på 45 min med lite flyt. Tid man hellre hade tillbringat på löpskorna. Vet ni vad, jag tror jag ska försöka mig på att springa en 25 min runda, utomhus i skydd av mörkret. Det blir första utomhusträningen sen innan jul i så fall. Måste hitta ngt snabblagat recept så jag kan komma iväg. Min sambo chockade mig totalt i lördags när han för första gången på tre år stack ut på en runda. Han har kanske känt sig träffad av alla episod av ”Älskling, du har blivit en tjockis” som jag har kollat på. Fast i vår konstallation e det ju jag som e tjockisen men inte nödvändigtvis soffpotatisen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s