Träning efter drinkar

Träning efter drinkar

Efter nästan två veckor av träningsångest och därför endast två pass i veckan, har jag just avslutat ett lyckat pass! Suttit och deppat i soffan nästan hela dagen efter att vägt och mätt mig imorse. Min viktminskning går allt annat än på räls – jag har gått UPP 1 kg i vikt. Efter fyra veckor är jag alltså +- 0. Otroligt, extremt deppigt!! Jag vill ju att min livsstils ändring ska synas, ge resultat också på utsidan så jag får motivation att fortsätta. Igen handlar det om mitt behov av andras bekräftelse – jag vet ju vad jag gör, varför är det inte nog?! För att jag fortfarande ser ut som ngn som inte tar hand om sig själv! Men jag är otroligt stolt över mig själv idag, kom iväg och tränade – 4,6 km, 38 min intervaller på puls mellan 155-185! Tror det e mitt rekord, att hålla igång på så hög puls, så länge! 303 kcal brända och litervis av svett senare e jag tillbaka i soffan. Veckans höjdpunkt var lördagskvällen med våra kompisar Johan och Charlotte, på vår takterrass med olika drinkar. Mina var inte så spännande, whisky eller vodka med bubbelvatten, is och citron. Lite festligt blir det så klart när man dricker det ur coctailglas! Att dricka alkohol har verkligen blivit totalt ointressant sen jag började bry mig lite mer om min hälsa men framför allt efter att jag slutat röka. Dagens viktigaste budskap: om JAG kan komma upp ur soffan och träna kan alla! Jag behöver all pepp och stöttning jag kan få, samt alla appar och tekniska hjälpmedel som finns! Nu är det bara resten av livet kvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s