Söndag suger

Hm. Vet inte helt vad jag ska säga, av tekniska orsaker försvann ett helt långt inlägg i torsdags efter träningen och motivationen är låg så låg. Känner mig lite deppig och patetisk som har återfall och motivationsdipp så här tidigt i min livsstilsomläggning, Å andra sidan är det väl den biten som jag saknar själv från andras berättelse – missären. Så här kommer en sammanfattning av veckan som gått. Jag jobbar i project och har haft sista veckan nu så stressigt stressigt. Har inte räknat kollisar utan höftat. Behövde en lugn hemmakväll i onsdags så bestämde mig f att flytta fram träningen till torsdagen. Hamnade i soffan och vips så är jag tillbaka, trött, sliten men orkar resa mig och gå igenom skåpen. Slutade med två portioner middag, en påse fläsksvålar, en skål bär med grädde och som för att riktigt skita i det blå skåpet – en tredje dels påse lakrids slantar. På ett sätt är det som att få en hjärnblödning, man går långa omvägar, anstränger sig, förnedrar sig etc f att inte äta socker och kolhydrater och så helt plötsligt struntar man fullständigt i det och sitter där med handen i godispåsen. Det är inte ens godis jag gillar. Dagen efter går jag och tränar direkt efter jobbet och det känns som jag ska dö på kuppen, målet var att springa 24 min och komma över 4 km. Det gjorde jag också men var tvungen att gå en del men slutresultatet var ju detsamma och jag kämpade verkligen – ändå besviken på mig själv. Nu är det söndagkväll och hela påsen med lakrids mynt är uppäten och jag har fortfarande inte gått tillbaka till gymet. Jag vägde mig idag, vikt och fett % är precis detsamma som förra veckan. Jag har varit super låg och deppig hela helgen, inte velat göra något som helst och känner mig som världens sämsta människa. Jag har fortfarande ett långsiktigt mål: -25 kg och springa Tokyo maraton 23:e februari, Nu har jag ett nytt delmål – 10km den 6:e oktober. Jag måste liksom ligga i om jag ska klara det och klara det, det ska jag! Så jag har ett val, forstätta deppa och trycka i mig eller börja veckan imorgon på nytt, med en mer positiv inställning! Jag väljer det senare och här kommer min egopepp:

2 månader och 1 vecka rökfri idag

Jag har inte gått upp i vikt av att sluta röka

Jag går inte upp i vikt alls

Jag har gått ner 4,1 kg sedan maj

Jag åt inte glass och kakor idag när alla andra fikade

Imorgon är en annan dag! Nästa veckas mål blir att träna tre gånger, inte småäta och tappa 1 kg, jag vill känna pepp och motivation igen. Jag vill komma ihåg varför jag gör det här, jag vill vakna om morgonen utan att känna att jag vill dö.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s