Söndags svettad

Lycklig! Just hemkommen från träningen, så glad och stolt! Det som är fantastiskt med att sätta små delmål är ju att man kan fira en seger nästan varje dag! Mitt mål med träningen idag var att springa 23 minuter, min strategi f att lyckas var att dela upp det i fem faser, för varje fem minuters löpning skulle jag öka 0,5km/h i hastighet, de sista 3 minutrarna fick jag spendera hur jag ville. Det lyckades, min träning idag blev så här:

5 min gång på 6,5km/h

5 min löp på 7,0km/h

5 min löp på 7,5km/h

5 min löp på 8,0

7 min löp på 8,5km/h

30 sekunders löp på 9,0km/h

30 sekunders löp på 9,5km/h

Gång 4 mn på 6,5 f att varva ned

Det är så tydligt att det passar mig att ta det lugnt i början och öka på gradvis, jag känner mig mer lyckad och mer sugen på träning nästa gång. Men helt ärligt, långt kommer man ju inte på de här hastigheterna. Det får ta den tid den tar, i all fall tills jag har fått rutin på träningen och byggt upp lite kondition, det här var tredje veckan med regelbunden träning, Ännu en sak att fira, de säger ju att det tar tre veckor att skaffa sig en ny vana!!

Idag kom jag 3,91 km och brände 266 kcal.Trägen vinner, nästa gång är jag förhoppningsvis över 4 km. Det ska jag ha som mål, 24 min löpning och total över 4 km. Kanske ska värma upp med gång 7 minuter istället..hm, nästa pass är först om tre dagar så jag hinner läsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s